Bestemmingen

In samenwerking met diverse reisorganisaties bieden wij groepsreizen aan naar de Azoren, Malawi-Zambia, Noord-Peru, Zuid-Peru, en Oman. Op deze pagina staat een kort overzicht van de reizen die wij zelf organiseren. Op de reiskalender staat een uitgebreid casino spiele kostenlos book of ra van de Op Reis winkel én van free bingo games no deposit.

Een bijzondere, afwisselende 23-daagse reis door Zuid-Peru naar natuurgebieden, cultureel erfgoed en steden. De overblijfselen van de fascinerende bouwwerken uit de Inca-cultuur in de Heilige Vallei, het prachtige regenwoud van Manu, de schitterende natuur van de Colca Canyon, steden als Cusco en Arequipa en natuurlijk het mystieke Machu Picchu zorgen voor een onvergetelijke reis.

Meer info

Een 15-daagse groepsreis naar vier eilanden van de Azoren, São Miguel, Pico, São Jorge en Terceira.  Een unieke plek in Europa, midden in de Atlantische oceaan. Prachtige natuur met vulkaankraters, warmwaterbronnen, rokende fumarolen  in combinatie met sterke culturele tradities. Volgens National Geographic één van de twintig mooiste bestemmingen voor 2016.

Meer info

Een 16-daagse reis naar het sprookjesachtige Oman is een mix van prachtige natuur gecombineerd met een eeuwenoude cultuur. Indrukwekkende woestijnen, ruige berggebieden, spectaculaire wadi’s, schilderachtige vissersdorpen, eeuwenoude forten en kastelen en een gastvrije, vriendelijke bevolking staan garant voor een fascinerende reis.

Meer info

Een 15-daagse afwisselende reis naar de prachtige natuur en cultuur van Malawi en Zambia. Wildspotten in South Luangwa National Park, een nachtelijke game-drive, wandelen in het gebied van Mount Mulanje, kajakken of snorkelen in Lake Malawi, een bezoek aan een lokale school en pottenbakkerij en natuurlijk de bijzonder hartelijke bevolking zorgen voor een hele bijzondere Afrika-ervaring!

Meer info

Een 16-daagse kampeersafari reis naar de schitterende natuur van Botswana. Deze wildlife safari pur sang brengt ons naar wildrijkste gebieden van Botswana. Tijdens game drives, wandelsafari’s en kanotochten gaan we op zoek naar luipaarden, leeuwen, cheetahs, hyena’s Afrikaanse wilde honden. We slapen in tenten op speciale privé kampeerplaatsen midden in de Afrikaanse Bush.

Meer info

Een 19-daagse reis naar het fascinerende, nog weinig bezochte, Noord-Peru. Een reis langs het cultureel erfgoed van pre-incaculturen en de schitterende jungle van het Amazonegebied. We bezichtigen de adobestad Chan Chan en de vesting van Kuélap, het Machu Picchu van het noorden en eindigen de reis met een 4-daagse verblijf in een lodge op de oever van de Amazoneriver.

Meer info

Reiskalender
Bestemmingen